Kőszek+36-30 815 5050 Kőszek info@kosec.hu

Ingyenes árajánlat

Amennyiben még nem rendelkezik riasztórendszerrel, akkor kérésére egy ingyenes felmérést követő árajánlat alapján rövid határidővel kiépítjük azt. Telepítéseink során a jelenleg elérhető legkorszerűbb technikai megoldásokat alkalmazzuk, termékeink minősített (MABISZ) eszközök.

Az általunk telepített rendszerekre 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk. Garancia letelte után sem hagyjuk magára az általunk telepített eszközöket. A karbantartási szerződés keretében végzett műszaki felügyelet tudja biztosítani, hogy rendszereink hosszú évekig egyforma hatékonysággal működjenek tovább. Az időszakos karbantartás mellett 24 órás rendelkezésre állású műszaki szervizszolgálatot és néhány órán belüli hibaelhárítást vállalunk.

 

Riasztórendszereink kiépítése során a vezető biztonságtechnikai gyártók MABISZ minősítéssel rendelkező termékeit használjuk. Csak megbízható és jó minőségű termékek felszerelését vállaljuk, ezért az általunk telepített rendszerek csak akkor jeleznek, ha arra ténylegesen szükség van. A riasztórendszereink felhasználóbarát kezelésűek, egyéb kiegészítőkkel (távirányító, proxy kártya, GSM) pedig a kezelés még komfortosabbá tehető.

A kiépített rendszerek teljesen szabotázs védettek, bármilyen illetéktelen behatolást, rongálást azonnal jeleznek a távfelügyelet felé.

 

Töltse ki az űrlapot!

Az űrlap kitöltése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, valamint az árajánlatot elküldjük a megadott E-mail címre.

Kötelező Adatok
Társasházi lakás
Családi ház
Nyaraló
Iroda
Üzlet
Iparterület
Egyéb

Beltéri
Kültéri
Beltéri és kültéri


Részletes adatok

NemIgen


TávfelügyeletPrivát gsmIP alapú átjelzés mobilapplikációraNincs